Tusen takk tell ælle som kom på vennefæsten i 2015

Knallmorro å spelle førr dekk!

Førr fysste gong klarte vi å spelle så det lukta svidd….. Vi trudde fysst det var førr at det var fysste gongen hænn Ernst Lochert spelte mæ øss, men det viste seg etterhårt at det itte var vi som spelte så det lukta slik, men at styringa ta ventilasjonsanlegget i kjellern på Åkershagan hadde tatt fyr. Ælle ska ha ros førr at vi tok det pent å rolig, og ætter god hjælp fra tilstedeværende tavlemontør og elektrikere, fikk vi kobla ut stømmen der det brænnt, og vi fikk lufte ut det mæste ta røken, og kunne fortsætta spellinga som planlagt.

Litt historikk:

Vi var spent på å fort det kom tell å gå mæ mæ påmelding i år tell fæsten i 2015.
Oppsummering ta vennefæsten før 2014 seie at dætti er årets fæst førr mange ta venna våres. Vi la ut lenker tell ei sie førr påmelding 1. desember klokka 12:00 på dagen. Ælle plasser vart revi unna på 65 minutter, så vi måtte trafisjonen tro ut mæ ei venteliste. Vi fekk ætterhårt hjølpi ælle på ventelista, slik at vi totalt tællte 292 deltakere inkl bæn å gjestebæn. Når sjølve fæsten starta, var det endel sjukdomsforfall, så vi vart ca. 275 som hadde en kjæmpebra fæst.
Engen å Gjengen var gjestebæn, å leverte varen sine tell terningkast 6 på spellebørsen.

Litt historikk fra tidligere år:

Vi hadde å en utrulig fin fæst i 2014 mæ 250 venner, å Moonshine stelte opp som gjestebæn sammen mæ et par ongfoler fra Bullet Proof fra Elverum. I tillegg hadde vi me’n Kristian Asly Stranden, Jørn Engen å’n Jan Erik Steen som gjesteartister sammen mæ øss – bære På Jørs. Hænn Fredrig Ryberg stilte opp å kjørte lyd, mens 3K LIVE sørge førr mætt til lys på sena. Vi såg jo hælvproffe ut der vi sto å spelte.

Vi ti På Jørs ønsje å takke ælle dom ca. 250 gromme følka som kom på vennefæsten våres åsså ti 2013. En stor takk tell Eric lydmænn å tell 3K Live førr hærlig lyssætting på sena å ti salen ellers. Det blir itte bære enn dætta.

Det er morro å høre tebasjatmeldingene som kom ætter fæsten, at dætti er ta det mæst morrosamme dom hadde vøri me på – på lang lang ti. Arti var det å sjå åssen gamle venner fortsatt kæn fæste, å morrosamt er det å at det var mange unge som storkoste seg på en gammaldags «fæst på lokalet med medbrakt mat å drekke». At gølvet nesten var fullstappa på hår eneste sang vi spelte gjør det ekstra morrosamt å stå på sena å spelle førr dekk. Det er kømmi krav om at vi lyt gjøra dætti mer enn en gong hårt år, så vi får sjå da vet du….

Vi takke å’n Bjørn Thomassen førr en hærlig gjesteopptreden på Rio funk.
Vi fekk desverre sjukdomsforfall på årets gjesteartister, men vi får sjå om dom itte stille opp att som gjesteartister ved en senere anledning. Hænn Kjetil Holen å resten ta gjengen var spellesugne, men sjukdom rår vi itte åver.