Kari Aasmoe

A Kari er sist tellskudd ti På Jørs etter at’n Ole Kristen ville ha permisjon. Da lurte vi på om noen kjente en god og trivli hønnblæsar i distriktet, og der dukke Kari sitt navn opp.
Kari er opprinneli ei jinte ifra lænne, og har vøksi opp på Mysen i Indre Østfold. Da tala vi et rolig område, som årli hadde attraksjonen Momarkedet rætt oppi gata å mangedoble innbyggertalet hår høst. Nå bor a Kari oppi Kølbrenna i Brumunddal,  og hu sykle rundt sammar som vinter, førr hu driv på fæmte året å teste om det går an å klar seg uten bil. Det gjør det tydeligvis førr a Kari som sætt Miljø å helse ti fokus. På fritia (om det er att no) så likje hu å sy om klær, strikke, stelle mæ planter både inne å uti hagan, og er leder ti borettslaget der a bor.

Hu driv mæ musikk døgnet rundt, å jobbe som lærer, musikkterapeut, kordirigent og ukuleleinstruktør i grunnskole å kulturskole. Itte bære er a god på å spelle trompet å flygelhorn ti På Jørs, men hu er me ti Brøttum Brass, og er som di skjønne multi instrumental, å spelle Ukulele, Piano å syng førr full hæsj når anledninga byr seg.

 

Kari Aasmo

Kari er ei gørbli jinte som vi fort har vørti gla ti, og mæ sitt inntåg ti På Jørs så dobble hu kvinneandelen helt alene…

Hu har vøri musiker i ulike orkestre i 50 år: Skolekorps, sanger ti band, Brassband, Janitsjar, Symfonisk band, storband, Dixie-band, kirkeorkester, og nå blåser ti Rockeband, som ællti har vøri en drøm!

Noen rariteter hu har kømmi mæ:
Deltar årlig ti NM for Brassband i Grieghallen i Bergen, førr tia på 1.divisjonsnivå.
Spellt ti Odd  R. Antonsen storband på cruiseskipet SS Norway.
Spellt i Dixiband i bryllup på Skibladner.

Fokus i livet: Gjøre det beste je kænn førr folk og naturen.

Takk Kari – førr at vil vare mæ i bæn’et våres – bære På Jørs !